Известие

Collapse
No announcement yet.

Термостат за 2.4 JTD 140 к.с. - какъв и откъде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Термостат за 2.4 JTD 140 к.с. - какъв и откъде?

Знам, че сигурно е имало такава тема, но понеже се почна един спам в темата за разхода, айде всеки да си каже впечатленията.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Аз съм почитател на малкия кауфланд демек Евро07 ама колега ти термостат ли ще сменяш да не би да е за смяна не се излагай тя зимата свърши още малко остана
    5 Ланчии зад гърба си!
    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
      Аз съм почитател на малкия кауфланд демек Евро07 ама колега ти термостат ли ще сменяш да не би да е за смяна не се излагай тя зимата свърши още малко остана
      Еми ... за 20 минути едвам да отлепи от 50 градуса и то при наличието на печка ...
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

лоша работата и аз съм с оригиналния още ама достигам 70 градуса ...препоръчвам ти вернет от евро 07.Ще ти трябват и скоби за маркучите защото оригиналните няма как да ги ползваш наново.
        5 Ланчии зад гърба си!
        И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Аз съм с Бер оригиналния дето е 78/82 градуса вече 3 год и няма проблеми!
          Освен марката реши и на какви градуси искаш да си!
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Подкрепям за BEHR на ГТВ-то бях купил вернет и след месец отиде за скраб,след това със другия 3 години и така се продаде колата,а и колежката още не се е оплакала.Верно има разлика и във цената.
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
              Подкрепям за BEHR на ГТВ-то бях купил вернет и след месец отиде за скраб,след това със другия 3 години и така се продаде колата,а и колежката още не се е оплакала.Верно има разлика и във цената.
              Бер-а ли е другият?

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                Бер-а ли е другият?
                Точно да същия..,
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Взимаш го от кадето го дават по-евтино.
                  Бер или Вернет,все е на късмет.Има изревали и от двата,както и много доволни.Аз съм трета година с Вернет и нямам грижи.
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Знам, че сигурно е имало такава тема, но понеже се почна един спам в темата за разхода, айде всеки да си каже впечатленията.
                    Моите впечатления са че ти казах 1654545 пъти да си земеш Вернет щото не ти се дават пари ти чак и тема пусна Gates нещеш щото е 184лв. Behr а и той не е лош, ма си вземи Вернет най-евтин е А спам няма караш 166 с TUV и трее се дават пароци щеш, нещеш

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Твоя е евтинджос на 140ката е приятно по-скъп.
                    Last edited by thecleaner; d.m.y г., 21:19.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                      Моите впечатления са че ти казах 1654545 пъти да си земеш Вернет щото не ти се дават пари ти чак и тема пусна Gates нещеш щото е 184лв. Behr а и той не е лош, ма си вземи Вернет най-евтин е А спам няма караш 166 с TUV и трее се дават пароци щеш, нещеш

Твоя е евтинджос на 140ката е приятно по-скъп.
                      Вернет е без пари, само трябва да оставиш 100 лева дарение в Евро 07. И тва без датчик, с датчик въобще няма. Бер е 128 с датчик - то направо една гора разлика.
                      Тъй като чета всичко е до късмет - на колко купички ориз е бил китаецът, дето ги е правил.
                      А за гейтса бих го взел на толкова, ама ако има гаранция за по-далече от вратата на сервиза .

Comment

С какъв пълнител е термостата?
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Вернет е без пари, само трябва да оставиш 100 лева дарение в Евро 07. И тва без датчик, с датчик въобще няма. Бер е 128 с датчик - то направо една гора разлика.
                          Тъй като чета всичко е до късмет - на колко купички ориз е бил китаецът, дето ги е правил.
                          А за гейтса бих го взел на толкова, ама ако има гаранция за по-далече от вратата на сервиза .
                          Ми не ти ли каза Чистача че е на късмет. Лично съм изхвърлил два Behr а Вернета се успа но това не е гаранция че няма да се прецака при теб точно.
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Хайде и аз да не спамя- кажете кой е Най-Добрия за 2.0тс.
                            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Аз залагам на Бера-това си и сложих-Вернета за JTD е не по-евтин от Behr
                              А само за информация що за лудост е тоя Гейтс и откога правят термостати че чак са по-скъпи и от оригинала
                              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Working...
                              X